ponedeljek, 24. marec 2014

Zaročni prstani in izvirnost

Dogodek, ko fant zaprosi svoje dekle, če bi se poročilo z njim, si par zapomni za vse življenje. Načinov kako to izpeljati je veliko in nekateri so resnično zelo izvirni. Ni nujno torej, da to storite na staromoden klasičen način, torej pokleknete na koleno, ji pomolite zaročni prstan in izstrelite vprašanje. Uporabite raje domišljijo in naredite na svojo izbranko vtis, ki ga zlahka ne bo pozabila.
 
Zelo simpatično se je odrezal nek Jim, ki je pripravil svojemu dekletu spletno stran v obliki stripa, ki prikazuje njuno skupno življenje, na koncu pa jo je zaprosil. Na strani je tudi posnetek reakcije dekleta, ko je prispela do vprašanja.

http://juliewillyoumarry.me/

Umetnik Andres Amador je svojo punco zaprosil kar tako, da je na plaži ustvaril neverjetno umetnijo, na vrhu katere je bilo tudi vprašanje, če bi se poročila z njim. Par je bil na sprehodu, splezala sta na bližnji hrib, s katerega je srečnica tudi opazila napis. Odgovor je bil seveda „Da“, nato pa sta se odpravila še na romantično večerjo in na zabavo z bližnjimi prijatelji. 
 
zaročni prstani
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar